Egyedi szülőköszöntő ajándék esküvőre

Mi az a szülőköszöntő ajándék és miért fontos?

eskövő pár csókolózik

A szülőköszöntő egy kiemelkedő és szép része az esküvőnek, illik rá alaposan felkészülni, valamint egyedi és személyes szülőköszöntő ajándékot adni.

A szertartás hangsúlyosságát vagy szükségességét a pár tagjai döntik el, azonban a legtöbb esetben része az esküvőnek.

A szülőköszöntő céljai:

– köszönetnyilvánítás az esküvővel kapcsolatos anyagi és egyéb támogatásokért,

– a szülők azirányú tájékoztatása, hogy bár most egy új szakaszba kerül az életed, ők mindig is különleges helyet foglalnak el a szívedben,

– köszönetnyilvánítás, amiért felneveltek és támogattak, a kölcsönös tisztelet jele.

Tehát a szülőköszöntés során az ajándékozással fejezed ki a fentebb leírtakat, valamint tudatod a szüleiddel, hogy a jövőben is számítasz rájuk, illetve ők is számíthatnak rád.

Mindezt a szülőköszöntő ajándékkal fejezed ki, melyet célszerű óvatosan és igényesen megválasztani.

eskövő pár csókolózik
esküvő boros palackok

Mi a baj az általános szülőköszöntő ajándékokkal?

A legtöbben szülőköszöntő ajándékként az édesanyának virágcsokrot, az édesapának pedig valamilyen alkoholos italt szoktak adni, gyakran szöveggel és dátummal ellátva.

Mindezek jó általános megoldások, a többség örül nekik, tehát nem lehet velük hibázni. Mindemellett az is belátható, hogy múlandó ajándékról beszélünk.

Manapság már mindenki egyedi felirattal ellátott alkoholos italt vagy virágcsokrot ajándékoz, melyek sajnos nem adják át azt az üzenetet, amit a pár tagjai igazából kommunikálni szeretnének a szülők felé.

Véleményünk szerint az esküvő az ember életének egyik legszebb, hanem a legszebb és legfontosabb eseménye.

Éppen ezért illendő, hogy a kreatív szülőköszöntő ajándék is ehhez mérten kerüljön megválasztása.

kék esküvői poszter

Egyedi csillagtérkép: a tökéletes szülőköszöntő ajándékod

Tudtad, hogy nincs két egyforma pillanat, amikor a Földről nézve a csillagok pontosan ugyanúgy állnak? Minden helyről, minden percben másképp látszanak a csillagok.

Ha egy adott pillanatba, egy adott helyszínről meg tudnánk örökíteni a csillagos égbolt látványát, akkor egy különleges és megismételhetetlen élményben lenne részünk.

És itt jön képbe a nyomtatott és keretezett csillagtérkép ajándék, mely a számodra (vagy a szüleid) kedves időpontban, egy kedves helyszínről a csillagos égbolt valódi állapotát mutatja.

Ezt úgy érjük el, hogy a Csillagtérkép elkészítéséhez Űrügynökségek nyilvános adatbázisait használjuk, majd az adatok alapján kerül fel az ég állapota az ajándékra.

A csillagtérképet elláthatod valamilyen személyes szülőköszöntő üzenettel, valamint egy fontos dátummal és helyszínnel is (például a születésed vagy a házasságod napja).

kék esküvői poszter
szülinapi kép nőknek csillagtérkép

Így lesz tökéletesen egyedi a kézzel készített szülőköszöntő ajándék csillagtérkép, melyet kérésre be is keretezünk, hogy a szüleid lakásának legszebb dísze és emléke legyen.

Az ajándék jelképezi, hogy a csillagok összekötnek benneteket, Te még mindig a családhoz tartozol, továbbra is tiszteled és szereted őket a csillagok ölelése alatt.

Az egyedi csillagtérképet kérheted 30×40-es és 50×70-es méretben is kerettel vagy keret nélkül.

Választhatsz háttérszínt, designt, személyes üzenetet, helyszínt és időpontot is, mely meghatározza a csillagok állását a szülőköszöntő ajándék csillagtérképen.

Amennyiben pedig egyedi igényed van, akkor is állunk rendelkezésre az info@emlekekore.hu címen!

Adj örök emléket a szüleidnek és tedd felejthetetlenné a különleges pillanatot egy különleges ajándékkal, a számodra fontos időpontban az égbolt kép aktuális állapotát mutató Csillagtérképpel.

Ti küldtétek! 🙂

1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
Pörgess és garantált az 1000 Ft kedvezmény!
Írd be a valódi e-mail címed (az 1000 Ft-os kupont e-mailben küldjük el) és pörgesd meg a szerencsekereket, hogy megkapd a kedvezményt.
Szabályok: egy személy csak egyszer játszthat, a csalókat automatikusan kizárjuk. A kupont e-mailben küldjük el, ezért valós címet adj meg.