SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Házhozszállítás az ország egész területén!

Az oldalon található termékeket az e-mailben küldött csillgtérkép előnézetére való írásos visszajelzésed után átlag 3-6 napon belül kiszállítjuk.

(Ritka eseben előfordulhat, hogy a nyomdai munkálatok csúsznak, esetleg a hirtelen megnövekedett rendelés miatt hosszabbodik az előnézeti kép küldése vagy a szállítási idő, például ünnepek alkalmával.)

❤️ Tipp: félsz, hogy későn kapod meg a csomagot? Írj és megmondjuk mikorra várható a csomagod!

E-mail: ugyfelszolgalat@emlekekore.hu

A logisztikai partnerünk esetleges késedelmes szállításáért felelősséget sajnos nem tudunk vállalni. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapokon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9:00 és 17:00 óra között meglátogat.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz (felár: 1990 Ft), akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg vagy bankkártya.

Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk ügyfélszolgálati telefonszámát.

A csomagodat továbbá ezen az oldalon MPL nyomkövetés, tudod nyomon követni ugyanígy a a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével.

A megrendelt termék összekészítése és becsomagolása a budapesti vagy gödöllői irodánkban történik (nem átvételi pont!), a csomagolást követően pedig továbbítjuk az MPL futárszolgálatnak.

A szállítás költsége 10.000 Ft összérték feletti rendelés esetén ingyenes, 10.000 Ft alatt 990 Ft.

A Szolgáltató megtesz minden ésszerű erőfeszítést, hogy a www.emlekekore.hu honlapon, e-mailben, Facebookon vagy telefonon közölt információk szerint időben elkészítse, csomagolja és átadja a futárszolgálatnak a csomagot az Ügyfél részére, de előfordulhat, hogy hosszabbodik a rendelések feldolgozása, vagy a csomagok logisztikai partnernek való átadása, és az Ügyfél a www.emlekekore.hu honlapon, e-mailben vagy telefonon közölt információkkal szemben késéssel kapja meg a csomagot. Mindezen késésért, esetleges károkért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal.

KÉSZPÉNZES és BANKKÁRTYÁS FIZETÉS FUTÁRNÁL (UTÁNVÉTES FIZETÉS)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző MPL vagy Express One futárnak fizeted ki. A futárnál van lehetőséged készpénzzel és bankkártyával is fizetned. A fizetéskor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

BARION ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online.

Leginkább a PayPalhoz vagy az OTP Simple-hoz hasonlít, tehát átirányítás után a Barion oldalán kell beírni a bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 10.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN

Magyarország egész területén ingyenesen kiszállítjuk a csomagodat, amennyiben annak összértéke meghaladja a 10.000 Ft-ot. Ez esetben is ugyanúgy a MPL / Express One futárszolgálattal küldjük ki Neked a csomagodat mint a többi, 10.000 Ft alatti rendelés esetén.

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

Keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

e-mailben: ugyfelszolgalat@emlekekore.hu, info@emlekekore.hu

Telefonon: +36 20 380 95 20 (h-p 10-14)

1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
Pörgess és garantált az 1000 Ft kedvezmény!
Írd be a valódi e-mail címed (az 1000 Ft-os kupont e-mailben küldjük el) és pörgesd meg a szerencsekereket, hogy megkapd a kedvezményt.
Szabályok: egy személy csak egyszer játszthat, a csalókat automatikusan kizárjuk. A kupont e-mailben küldjük el, ezért valós címet adj meg.