Rólunk

Mi az a Csillagtérkép?

Az Emlékek Őre csillagtérkép nyomtatott egyedi ajándék különleges alkalmakra.

Nincs két egyforma pillanat, amikor a csillagok ugyanúgy állnak a Föld különböző pontjairól nézve. Más pozícióban álltak a születésed napján, vagy az első csókod idején.

Viszont a tudománynak köszönhetően ma már egy helyszín és időpont alapján pontosan meghatározható, hogy a múltban mely pozícióban álltak a csillagok.

Ez azt jelenti, hogy Emlékek Őre csillagtérképet az általad megadott bármilyen időpont és helyszín alapján készítjük el, az akkor látható csillagos égbolt látványával.

A csillagtérkép ajándékod kiemelkedően magas minőségű, Premium Satin 210 gramm/m2 fényes papírra kerül, a legújabb nyomtatási technológia által.

HV visszajelzés töm

Mi tesz minket különlegessé?

Kis családi vállalkozásként és a Magyar Csillagászati Egyesület tagjaként, közel 12 év amatőrcsillagász múlttal szívügyünk, hogy a lehető legpontosabb, tudományos mérésekre alapozott csillagtérképet kapd kézhez.

A csillagtérkép postázása előtt összesen háromszor, egymástól független csillagászati szoftverrel is ellenőrizzük csillagtérkép poszter pontosságát.

Így lesz tökéletesen hiteles és egyedi az ajándék, mert szívügyünk a kiemelkedő minőség.

Odett visszajelzés

Minőség mindenekfelett

Nincs annál frusztrálóbb érzés, mint amikor az ember porosan, zsírfoltosan és karcosan veszi át a megrendelt terméket, melyet ajándéknak szán.

Mi egyedülálló módon figyelünk a minőségre: portalanított helyen, szájmaszkban és gumikesztyűben keretezzük és csomagoljuk a csillagtérképeket, hogy a legjobb minőséget kapd kézhez.

Tudomásunk szerint ma Magyarországon mi vagyunk az egyetlen cég, aki így jár el a csillagtérkép ajándékokkal.

Odett visszajelzés

Amikor átadtam a csillagtérképet a kedvesemnek a születésnapjára, akkor én magam is meglepődtem, hogy mennyire elérzékenyült. Azt hiszem tökéletes ajándékot választottam, mely lakásunk legszebb dísze is egyben.

Anna

1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
Pörgess és garantált az 1000 Ft kedvezmény!
Írd be a valódi e-mail címed (az 1000 Ft-os kupont e-mailben küldjük el) és pörgesd meg a szerencsekereket, hogy megkapd a kedvezményt.
Szabályok: egy személy csak egyszer játszthat, a csalókat automatikusan kizárjuk. A kupont e-mailben küldjük el, ezért valós címet adj meg.