Gyakran ismételt kérdések

Segítünk!

? Csillagtérképek

Mi az a csillagtérkép?

Az Emlékek Őre csillagtérkép poszter nyomtatott egyedi ajándék különleges alkalmakra. A csillagtérképet az általad megadott bármilyen idézet, időpont és helyszín alapján készítjük el, az akkor látható csillagos égbolt látványával.

Ehhez az Európai Űrűgynökség adatbázisait és különböző csillagászati szoftvereket használunk, hiszen mindig másképp állnak a csillagok. Tehát a te csillagtérkép ajándékod is teljesen egyedi lesz.

A csillagtérképet keret nélkül vagy bekeretezve is meg tudod rendelni, különböző méretekben és designnal.

Mely alkalmakra lehet ajándékba adni a csillagtérképet?

Bármilyen különleges alkalomból meg tudod lepni vele az szeretteid, ismerőseid, rokonaid.

Inspiráció: születésnap, névnap, évforduló, az első találkozás, az első csók, egy gyermek születése, eljegyzés, esküvő, anyák napja, valentin nap, apák napja, karácsony, ballagás, diplomaosztó, stb.

Hogy készítitek el a csillagtérképeket?

Minden Emlékek Őre Csillagtérkép gondos odafigyeléssel, a csillagtérkép hitelességének és pontosságának háromszoros ellenőrzésével készül.

A rendelés leadását követően 24 órán belül elküldjük neked e-mailben a csillagtérkép előnézetét képként ellenőrzésre, továbbá itt még van lehetőség módosításra (szín, design, szöveg), teljesen ingyenesen.

Az előnézeti kép jóváhagyása után elvégezzük az utolsó simításokat a csillagtérképen, majd átadjuk nyomdai partnerünknek.

A csillagtérkép kiemelkedően magas minőségű Premium Satin 210 gramm/m2 fényes papírra kerül 300 dpi formában, a legújabb nyomtatási technológia által. Ennek köszönhetően a poszteren a legapróbb részletek is gyönyörűen látszódnak.

Ezt követően a csillagtérképet szükség esetén keretezzük és gondosan csomagoljuk.

Mi egyedülálló módon figyelünk a minőségre: portalanított helyen, szájmaszkban és gumikesztyűben keretezzük és csomagoljuk a csillagtérképeket, hogy ujjlenyomatoktól, portól, és szösztől mentesen, a legjobb minőségben kapd kézhez.

A csomagolás után átadjuk szállító partnerünknek az ajándékot, hogy lehetőleg már másnap megkapd az ajándékot! ❤️

Mit jelent, hogy 36 órán belül elkülditek a csillagtérkép előnézeti képét e-mailben?

Miután leadtad a rendelést oldalunkon, mi 36 órán belül (munkanapon) elküldjük neked e-mailben a csillagtérkép előnézetét képként ellenőrzésre, továbbá itt még van lehetőség módosításra (szín, design, szöveg), teljesen ingyenesen (a megrendeléseink számának függvényében néha előfordulhatnak csúszások).

Így biztosan azt kapod, amire számítasz.

Tehát mielőtt véglegesítenénk a csillagtérképet és átadnánk a futárszolgálatnak, küldünk neked e-mailben egy képet ellenőrzésre, hogy pontosan lásd, hogyan fog kinézni a csillagtérkép, jó lesz-e a szöveg, stb.

Erre az e-mailre neked válaszolni kell, például az alábbiak szerint: „oké, jó lesz” vagy „inkább fekete színű legyen” stb.

Az előnézeti kép jóváhagyása után (tehát amint válaszoltál) elvégezzük az utolsó simításokat a csillagtérképen, majd átadjuk nyomdai partnerünknek. Ezt követően jön a keretezés, a csomagolás és a csomagküldés.

Milyen a minősége a papírnak?

A csillagtérkép ajándékod kiemelkedően magas minőségű Premium Satin 210 gramm/m2 fényes papírra kerül 300 dpi formában, a legújabb nyomtatási technológia által.

Emellett minden posztert lassú nyomtatási technológiával készítünk el, hogy még a legapróbb részletek is látszódjanak az ajándékon. ✨

Mennyire pontos a csillagtérkép?

Maximálisan. A Csillagtérkép a számodra kedves időpontban az égbolt valódi állapotát mutatja, erre a közel 12 év csillagászati múltunk a garancia.

Ezt úgy érjük el, hogy a Csillagtérkép elkészítéséhez az Európai Űrügynökség nyilvános katalógusát, illetve csillagászati szoftvereket használjuk.

A katalógusban közel 120 000 csillag szerepel, melynek adataid a világűrben keringő Hipparcos 2 műhold szolgáltatta.

Így lesz tökéletesen pontos és egyedi a kézzel készített Csillagtérkép, melyet másoknak vagy önmagadnak is ajándékba adhatsz.

Fontos: amennyiben csak egy dátumot adsz meg, úgy irányadó időpontnak a 23:30-at tekintjük. Amennyiben teheted, adj meg egy időpontot is, hogy pontosabb legyen a csillagtérkép.

Jövőbeli időpontot is meg lehet adni?

A dátum lehet múltbeli és jövőbeli is, mert a csillagok és bolygók mozgása előre meghatározható, mivel fizikai törvényszerűségeket követnek.

Miért kiemelkedőek az Emlékek Őre Csillagtérképek?

Közhelyes szlogen, hogy „Mi nem csak egy webshop vagyunk„, de valós tartalom van mögötte.

Ugyanis a Magyar Csillagászati Egyesület tagjaként, közel 12 év amatőrcsillagász múlttal szívügyünk, hogy a lehető legpontosabb, tudományos mérésekre alapozott csillagtérképet kapd kézhez. ❤️

A csillagtérkép postázása előtt összesen háromszor, egymástól független csillagászati szoftverrel is ellenőrizzük csillagtérkép poszter pontosságát.

A csillagtérkép poszterek a legújabb nyomtatási technológiával, Premium Satin fényes papírra kerülnek részletgazdag és gyönyörű minőségben.

Minden csillagtérképet gumikesztyűben, portalanított helyen keretezünk és csomagolunk, hogy elkerüljük az ujjlenyomatok és szennyeződések megjelenését az ajándékon. Minderre még egy 60 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

Így lesz tökéletesen hiteles és egyedi az ajándék, mert szívügyünk a kiemelkedő minőség.

Hogyan kapom meg a csillagkép digitális útmutatót?

A csillagkép digitális, pdf formátumú útmutatót (ha kérted) minden esetben e-mailben, a csomagod megérkezése után néhány nappal küldjük el. Amennyiben még nem kaptad meg az útmutatót, vagy korábban van rá szükséged, írj nekünk e-mailt és azonnal elküldjük. ❤️

?️ Csillagtérkép keretek

Kapok keretet a csillagtérkép mellé?

Ha kérsz, akkor igen, a legtöbb vásárlónk így jár el. A csillagtérképet bekeretezzük és úgy postázzuk.

Milyen a keret minősége?

Ha már unod a gagyi és az egy érintéstől is széteső kereteket akkor jó helyen jársz!

Kereteink kiváló minőségű és tartós anyagból , letisztult és designos megjelenéssel bírnak, pont a csillagtérképekhez egyedileg választva.

A kereteket üveglap helyett plexi előlappal adjuk át. Tehát nem kell attól félned, hogy a keret vagy az üveg összetörik a kezedben vagy a szállítás során.

Milyen méretben választhatok keretet?

Jelenleg 30×40-es és 50×70-es kereteket választhatsz, melyek a csillagtérképekhez tökéletesen illeszkednek.

? Szállítás

Mennyibe kerül a szállítás?

10 000 Ft felett a szállítás ingyenes, nincs külön díja. 10 000 Ft alatt egységesen 990 Ft.

A rendeléstől számítva mikor kapom meg a csomagot?

Az előnézeti képre való visszajelzésedtől számítva átlag 3-6 munkanapon belül megkapod a csomagot. Egyes esetekben (pl.: ünnepek) előfordulhat hosszadalmasabb szállítási idő is a megnövekedett rendelésszám miatt, ezért érdemes időben leadni rendelésed.

Ha bizonytalan vagy, hogy időben megkapod-e a csillagtérképet akkor írj nekünk e-mailben vagy Messengeren, és pontosan megmondjuk, mikorra érkezne meg hozzád a csomag.

Tipp: a megrendelésed után átlag 36 órán belül elküldjük neked a csillagtérkép előnézetét képként, e-mailben egy ellenőrzésre.

Minél hamarabb fogadod el az előnézeti képet/válaszolsz levelünkre, hogy jó-e a csillagtárkép, annál gyorsabban tudjuk eljuttatni hozzád a csomagot.

Melyik futárszolgálat hozza el a csomagot?

A csomagot az MPL futárszolgálat szállítja ki az előnézeti kép (küldünk neked egy e-mailt a csillagtérképről ellenőrzésre) elfogadás után átlag 3-6 munkanapon belül.

A szállítás napján SMS értesítést kapsz, hogy pontosan mikor érkezik a csomag, a kézpesítés előtt pedig felhívnak telefonon, hogy át tudják adni a csomagod.

Amennyiben a második kézbesítési próba után sem tudod valamiért átvenni a csomagod semmi gond! A csomag a hozzád legközelebbi postán marad 10 napig, ott bármikor átveheted teljesen ingyenesen.

Nem tudom átvenni a csomagot, mi történik?
Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a szállítási címre. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet során nem tudod átvenni a csomagot, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra.
Ezt követően az MPL telefonon egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről, hogy biztosan megkapd a csomagot.
Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. Amennyiben a  második kézbesítékor sem tudod átvenni a csomagot, a futár értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet,  ahol még 10 napig átveheted a csomagot.
Hétvégén is van kiszállítás?

Sajnos hétvégén nem dolgoznak a futárok, ezért a csillagtérképed hétköznap tudjuk eljuttatni hozzád.

Csak Magyarországra szállítotok?

Jelenleg sajnos csak Magyarországra, de tervezzük, hogy a környező országokba is lesz szállítás.

Rossz szállítási adatokat adtam meg, mit tegyek?

Azonnal írj nekünk az ugyfelszolgalat@emlekekore.hu címre.

Amennyiben még nem adtuk fel a terméket, akkor minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a korrekt címre juttassuk el a csillagtérképed. Ha pedig már feladtuk, akkor kitalálunk valamit. ?

Megsérült a termék, mit tegyek?

A csomagok 99.9%-ban nem szoktak megsérülni, gondosan csomagoljuk őket. Amennyiben véletlenül mégis ez történne, lépj kapcsolatba velünk az ügyfélszolgálaton keresztül és megoldjuk a problémát.

Amennyiben például a poszter megsérül küldünk neked egy újat teljesen ingyen, ebből nem lesz gond.

Írhatsz nekünk az ugyfelszolgalat@emlekekore.hu címre (csatolj egy képet a sérülésről), vagy rákattinthatsz az oldal jobb alsó sarkában található kék „Segíthetek?” ikonra is az élő csevegéshez.

? Fizetés & Adatvédelem

Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyás fizetéssel, közvetlen banki átutalással vagy utánvéttel tudsz fizetni. Mi javasoljuk a bankkártyás fizetést a járványügyi kockázatok csökkentése érdekében, illetve az utánvétnek 1990 Ft felára van.

Biztonságos az online bankkártyás fizetés?

Maximálisan. Az online bankkártyás fizetést a PayLike fizetési kapun keresztül bonyolítjuk le, egy titkosított csatornán keresztül.

A PayLike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online.

https://paylike.hu/

Mikor és hogyan kapom meg a számlát?

A számlát e-mailben küldjük ki nektek, ugyanis így környezethatékony, nem veszik el, továbbá még véletlenül sem juthat a megajándékozott kezébe.

1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
1000 Ft
Pörgess és garantált az 1000 Ft kedvezmény!
Írd be a valódi e-mail címed (az 1000 Ft-os kupont e-mailben küldjük el) és pörgesd meg a szerencsekereket, hogy megkapd a kedvezményt.
Szabályok: egy személy csak egyszer játszthat, a csalókat automatikusan kizárjuk. A kupont e-mailben küldjük el, ezért valós címet adj meg.