Tökéletes Évfordulós Ajándék: Csillagtérkép

Így álltak a csillagok a különleges napon, az évfordulódon! ✨

Évfordulós ajándék ötletünk

A tökéletes évfordulós ajándék kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen hogyan is fejezhetné ki egy tárgy érzéseinket párunk iránt?

Legyen szó 1 éves évforduló ajándékról vagy már évek óta tartó kapcsolatról, az évfordulós ajándék ötletek gyakran kimerülnek a virágcsokorban és ékszerekben.

Azonban ezek a közhelyes évforduló meglepetések gyakran nem okoznak felejthetetlen pillanatot, nem fejezik ki valódi érzéseinket és tiszteletünket párunk iránt.

Mi ezen szeretnénk változtatni egyedi évfordulós meglepetés ötletünkkel, mely férfiaknak is nőknek is tökéletes választás lesz!

Szív csillagtérkép
évfordulós ajándék ötlet

Egyedi Csillagtérkép: a tökéletes évforduló ajándék

Mi lehetne szebb és maradandóbb ajándék, mint a csillagos égbolt állása a megismerkedésetek vagy a kapcsolatotok kezdetének napján? ✨

Évfordulós csillagtérkép ajándékunk pontosan olyannak mutatja a csillagokat, ahogy a különleges napon álltak.

Minden helyről, minden percben másképp látszanak a csillagok, így történt ez megismerkedésetek napján is. ❤️

Az évfordulós Csillagtérképed elkészítéséhez Űrügynökségek nyilvános adatbázisait használjuk, így a csillagos valós állása van az ajándékon.

HV visszajelzés töm

Választhatsz méretet, háttérszínt, designt, személyes üzenetet, helyszínt és időpontot is (az évforduló), mely alapján látszódni fognak a csillagok a prémium poszteren.

Kiemelkedően magas minőségű Premium Satin 210 gramm/m2 fényes papíron, 300 dpi formában, egyedileg készítve.

Így lepheted meg kedvesed a tökéletes ajándékkal, melyet kérésre be is keretezünk, hogy a ház legszebb dísze legyen.

Ez az egyedi ajándék jelképezi, hogy a csillagok összekötnek benneteket, ölelésük alatt találtatok egymásra. Adj örök ajándékot, és tedd felejthetetlenné a különleges pillanatot kedvesed számára. ?

Szív csillagtérkép

Szív alakú csillagtérkép

Igazi romantikus ajándék, ha szenvedélyes típus vagy, és több érzelmet szeretnél kifejezni az ajándékkal. 30X40-es és 50X70-es méretekben is.

Univerzum csillagtérkép

Hagyományos (kör alakú) csillagtérkép

Hagyományos évforduló ajándék csillagtérkép, ha a jól bevált dolgokat szereted, és falra akasztva a lakást is díszítenéd vele. 30X40-es és 50X70-es méretekben is.

Az első házassági évfordulónkra kerestem valami egyedi és különleges ajándékot a férjemnek és így talátam rá az Emlékek Őre honapra. Nagyon nagy meglepetés volt mikor átadatam az ajándékot és hatalmas örömet sikerüt vele szerezeni vele. Sokkal szebb lett a kép mint amit vártam. Gyönyörőek a színek és hihetetlenül szép az egész elrenezése a képnek. Nagyon köszönöm, hogy sikerült egy olyan ajándékot találnom, amely ilyen örömöt okozott, gyönyörű dísze az otthonunknak és mindig kellemes emlékeket idéz elő ahányszor ránézünk.

Halász Kitti

l

Egyedi ajándék

Az általad megadott időpont és helyszín alapján alakul a csillagok állása, valamint szöveget és designt is Te választasz.

R

Kiemelkedő minőség

Kiemelkedően magas minőségű Premium Satin 210 gramm/m2 fényes papíron, 300 dpi formában, egyedileg készítve.

Tudományos hitelesség

A térkép az égbolt valódi állapotát mutatja, mert az Európai Űrügynökség adatbázisai alapján készítjük el.

60 napos Garancia

Amennyiben elégedetlen vagy a csillagtérképpel, 60 napon belül visszautaljuk teljes árat.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás 10 000 Ft felett, 2-5 munkanapon belül megkapod az ajándékot.

Így készül az ajándék

Minden évfordulós csillagtérkép gondos odafigyeléssel egyedileg készítünk.

A rendelés leadását követően 24 órán belül elküldjük neked e-mailben a csillagtérkép előnézetét képként ellenőrzésre, továbbá itt még van lehetőség módosításra.

Az előnézeti kép jóváhagyása után elvégezzük az utolsó simításokat az ajándékon, majd átadjuk nyomdai partnerünknek.

A csillagtérkép kiemelkedően magas minőségű Premium Satin 210 gramm/m2 fényes papírra kerül, ennek köszönhetően a poszteren a legapróbb részletek is gyönyörűen látszódnak.

Ezt követően a csillagtérképet szükség esetén keretezzük és gondosan csomagoljuk.

A csomagolás után átadjuk szállító partnerünknek az ajándékot, hogy lehetőleg már másnap megkapd a legjobb évforduló ajándékot! ❤️

eskövő pár csókolózik
Szív csillagtérkép

Szív alakú csillagtérkép

Igazi romantikus ajándék, ha szenvedélyes típus vagy, és több érzelmet szeretnél kifejezni az ajándékkal. 30X40-es és 50X70-es méretekben is.

Hagyományos (kör alakú) csillagtérkép

Hagyományos ajándék csillagtérkép, ha a jól bevált dolgokat szereted, és falra akasztva a lakást is díszítenéd vele. 30X40-es és 50X70-es méretekben is.