Mi az a Barion?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online.

Leginkább a PayPalhoz vagy az OTP Simple-hoz hasonlít, tehát átirányítás után a Barion oldalán kell beírni a bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Számodra teljesen ingyenes

A bankkártyás fizetésnek nincs a vásárló részére semmilyen költsége. Regisztrációkor (a fizetéshez nem kell regisztrálni) sincs alapköltség vagy havi díj. Teljesen ingyenes az egész.

Fizess gyorsan és biztonságosan bankkártyával

A kártya adataidat nem ITT, a ferfiakademia.com oldalon adod meg, hanem a Barion hivatalos oldalán.

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi a tökéletes biztonság érdekében.

Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod-e meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszavadat.

A böngésződ zöld színnel és/vagy lakattal jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni.

Ráadásul a Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki, így teljes a biztonság.

További információt a Barion hivatalos magyar weboldalán találsz:

https://www.barion.com/hu/

Kik használják a Barion-t?